søndag 29. november 2009

Isfiskeåpning sesongen 09/10 :-)

SJUSJØEN




ENDELIG var det duket for sesongåpning på is. Etter en mild november måtte vi trekke litt opp i høyden for å finne sikker is, og stedet ble Sjusjøen... Vi (Odd Henning, Thomas og jeg) var litt spente på isen da vi ankom destinasjonen. Men, den viste seg å være bra, ca 15-20 cm med ett lite snølag på... Så da var alt duket for en liten intern kule :)
Bestemte oss for å fiske 2 økter.
Første økt fisket vi stort sett i ett område rundt ei grunne i sørenden. Bettet viste seg å være veldig tregt, og ved pausa var resultatet som følger: Hansen 11 abbor, jeg 12 abbor og Thomas 14 abbor.
Andre økt ble fisket langs hele vannets vestside, og her var det periodevis litt mer fisk ihvertfall. Ganske brådypt langs hele kanten, men det var kun en dybde fisken sto på, ca 2,5 meter...
Jeg fisket begge øktene i all hovedsak med lokkemeite, sepeteus 55 mm og grønn 14 krok, prøvde såvidt pimpelen ,uten resultat..

Vel, etter endt andre økt var resultatene i vår lille uhøytidlige konk. som følger:
Hansen 38 abbor, 2.8 kg
Thomas 38 abbor, 2.9 kg
Jeg 45 abbor, 3.4 kg

Sjusjøen var ett greit fiskevann det, men det er nok ett typisk vårvann...Vil nok tro på muligheter for 15 kg her i april....

Veldig artig å komme på is igjen, og kjenne litt på konkurransefølelsen :-)
Regner med at vi tar en liten kule igjen neste søndag, før det hele starter i Trysil helga deretter..... :)


Hansen i dyp konsentrasjon



Thomas poserer

2 kommentarer:

  1. Herlig Kenneth! Godt dere er i rute til konkurransene starter! Vi henger desverre litt etter foreløpig, men nå er ventetida snart over;-) Sees i Trysil!

    SvarSlett
  2. Det gjør vi vettu :-) Ser virkelig frem til å komme igang med litt konk. nå ja :-D Gjør ikkeno om dere henger litt etter, regner med dere blir harde nok likevel jeg... ;-)

    SvarSlett